SEXTREME RED FORCE TABLETE

1.800 рсд15.000 рсд

UZ SVAKI PAKET POKLON JEDNA MACUN KESICA

1 kutija 1800 din + besplatna dostava
2 kutije 2800 din + besplatna dostava
5 kutija 5000 din + besplatna dostava
10 kutija 9000 din + besplatna dostava
20 kutija 15000 din + besplatna dostava
SMS poručivanje na 066/533-1999
Za veleprodajne količine cene su na upit!!!
Категорије: , Шифра производа: -

Opis

SEXTREME RED FORCE TABLETE ZA POTENCIJU – JAČA OD VIAGRE

Sextreme red force tablete (150mg sildenafila) su tablete za potenciju i jaku erekciju koje proizvodi Shree Venkatesh. Zamena su za Viagru. Ove tablete muškarcima pružaju izuzetno  čvrstu erekciju koja traje satima.
Sextreme red force tablete koriste se za rešavanje problema slabe erekcije. Tableta Sextreme red force se uzima 30-60 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo joj traje 6-12 sati. Do jake erekcije dolazi  pri najmanjem seksualnom nadražaju. Red force tablete mogu konzumirati i osobe koji nemaju većih problema sa potencijom ali imaju želju da svoju seksualnost unaprede. Korisnici Red force tablete za potenciju su izuzetno zadovoljni učinkom. Prodaja online. Cena povoljna.

DEJSTVO SEXTREME RED FORCE TABLETE ZA POTENCIJU 

Sextreme red force 150mg tablete deluju na taj način što povećavaju dotok krvi i prokrvljenost polnog organa, pa samim tim penis dobija na volumenu, a erekcija je jaka. Takođe, ove tablete inhibiraju dejstvo enzima zaduženog za odliv krvi iz penisa, pa se njihovim konzumiranjem postiže željena jaka erekcija koja dugo traje. Za maksimalno dejstvo Sextreme red force tableta za potenciju I jaču erekciju neophodna je seksualna stimulacija.

SASTAV 

Jedna Sextreme red force tableta sadrži 150 mg sildenafila u obliku citrata  i druge pomoćne supstance.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE SEXTREME RED FORCE TABLETE

Preporučena I maksimalna dnevna doza je jedna tableta (150 mg), 30-60 minuta pre polnog odnosa. Ukoliko osetite da vam je doza jaka, prepolovite tabletu. Tableta sextreme se popije sa malo vode.

NEŽELJENA DEJSTVA

Prilikom konzumiranja ove tablete, kao i kod svih ostalih preparata za potenciju, mogu se javiti neželjena dejstva u vidu prolazne glavobolje, zujanja u ušima, crvenila u licu, dispepsije, zapušenosti nosa, vrtoglavice, sporadičnih promena vida i dr. Konzumiranjem veće količine vode lako se otklanjaju neželjena dejstva. Iako ima blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvenciju.

MERE OPREZA

Obavestite svog lekara o  lekovima koje uzimate. Sextreme tablete za potenciju se ne preporučuju: osobama sa oboljenjima jetre ili bubrega, srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest). Ove tablete ne treba koristiti ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglo snižavanje srčanog pritiska. Neophodno je javiti se lekaru u slučaju da erekcija traje duže od 4 sata ili da je bolna.

Red force tablete ne koristite posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

NAČIN ČUVANJA RED FORCE TABLETA ZA POTENCIJU I JAČU EREKCIJU
Čuva se na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage. Čuvati van domašaja dece.

ROK UPOTREBE

Označen na originalnom pakovanju.

PAKOVANJE

Originalno pakovanje sadrži 100 tableta (100x150mg), pa se prodaje 1 blister sa 10 tableta (10x150mg).

SEXTREME RED FORCE 150MG TABLETE ZA POTENCIJU  I JAČU EREKCIJU- PRODAJA SRBIJA, BEOGRAD CENA POVOLJNA STALNA AKCIJA!!!

Додатне информације

Broj kutija

1 kutija, 2 kutije, 3 kutije, 4 kutije, 5 kutija, 10 kutija, 20 kutija, 30 kutija, 40 kutija, 50 kutija, 100 kutija